Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2004, 17:13   #5
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ufil123
też troche szukałem ale narazie echo

no ale cóż reklamy w TV już są wiec to kwestia dwóch , trzech tygodni i ceny pójdą w dół - tym bardziej że już kiedyś (w Biznest Informacjach) wspominali że od listopada mają być kolejne obniżki we Wszystkich sieciach komórkowych - ciekawe jak to będzie wyglądać w praktyce!!
pozdro
Też czytałem (chyba na Onecie w dziale Biznes i Praca), że w listopadzie, a najpóźniej do świąt mają obniżyć ceny Operatorzy telefonii komórkowej. Przynajmnie ERA i Plus tak się zdeklarowały.
Ale z tego, co czytałem, to nowe taryfy mają dotyczyć Klientów abonamentowych, bo sami stwierdzili (Era i Plus), że Klienci abonamentowi zostali zaniedbani w porównaniu do Klientów pre-paid. Czekam tych obniżek, bo szlag mnie trafia, jak patrzę na cenę minuty u siebie w abonamencie po wyczerpaniu tych z puli abonamentu. Kpiny... 1.61zł (brutto) chyba, podczas, gdy w pre-paid to jest ok. 80gr i w dodatku naliczanie jednosekundowe !!
Coś mi się wydaje, ze na 100% będą niezłe obniżki, bo ostatnimi czasy (przynajmnie ERA) wydzwania do swoich Abonentów (nawet do tych, co mają do końca umowy nawet pół roku) i oferują od ręki przedłużenie umowy o kolejne 2 lata na preferencyjnych warunkach. Do mnie też dzwonili i do moich znajomych, którzy mają Erę, więc wiem to na pewno. Proponują wszystkim umowę na 2 latka, do tego przez cały okres trwania umowy opłatę w wysokości połowy abonamentu i dorzucają gratis 25minut co miesiąc (przynajmniej w abonamencie MEDIUM 40). Dodatkowo za 1.22 brutto miesięcznie proponują naliczanie jednosekundowe i z jednym z wybranych numerów w Erze zniżkę 93% na wykonywane połączenia.
Warunki niby dobre, ale z tą umową na 2 lata, to niech się w du** pocałują. Na rok, to bym podpisał. Właśnie po ich nachalności i starania się uwiązania Klientów na kolejne 2 lata przy obecnych, drogich stawkach za połączenia wnioskuję, że coś się szykuje w niedalekiej przyszłości. Zresztą zawsze proponowali przedłużenie umowy o kolejny rok.
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post