Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2004, 22:01   #502
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez RaDzi
Moze zle napisalem chodzi mi o bios ktory byl wgrany juz do 1213s przy zakupie. O ile pamietam to byl to TS0C(mam go ) pisze dlatego ze nie wiem jak tam z gwarancja czy nie traci sie gwarancji przy samodzielnym fleszowaniu. Ale jak sprawdzis ktory byl napewno przy zakupie i czy da sie go wgrac cos czytalem ze na stronie pisza za nie da sie tego zrobic, teraz mam Bios TS0C, mial ktos problemy z odcztyem DVD-R na nim, widze ze teraz zaczyna mi nie czytac DVD+R(Verbatim) i czasami xp-ek przy zalaczaniu instaluje od nowa nagrywarke bo sie czasami wywala 98 robi to samo przepinalem tasmy i nic nie pomoglo. Nie chce zapeszac ale chyba mam wadliwy model . Na DRU 710A to samo sie dzieje. Jal cos sie poprawi todam znac.
Dobrze się wyraziłeś

Ale zależy kiedy dany egzemplarz był sprzedawany

Bo jeżeli wychodzi nowy bios - to go wgrywają

Nie ma więc czegoś takiego jak identyczny startowy bios początkowy

Inny egzemplarz może mieć inny bios, gdy był kupowany później

A wgrywanie oficjalnych biosów Liteona nie wiąże się z utratą gwarancji

To ten pierwszy link
VIZZARD jest offline