Cytat:
|
Napisany przez mehowww
:cool:
1. predkosciami - DVD+-R x16, a DL x4
2. jakosc
3. pali wszystko
4. czas dostepu do plyty (rzeczywisty, czyli rozpoznanie nośnika)
5. glosnosc
6. chipset NEC'a
7. optyka pioneer'a (w liteonie optyka, mechanika i elektryka zapozyczona)
Nikogo nie chce przekonywac, po prostu ere Liteona mam za soba.
Nie pisze ze litki sa zle. Kazdy ma swoje jakies tam... gusty, gosciki
Natomiast wiem ze porownanie litka z pioneerem to bzdura!!!
<pozdro>

|
Ja sobie zartowalem ale ok kolega taki maly konspekt strzelil no raczej jakosci nagrywania przez pionka mi nie udowodnisz a pali wszystko nawet 812 i tu nie chodzi o to by kupowac najtansze badziewie na rynku w stylu media store tylko nosnikow markowych ktore daja mozliwosc zachowani info.dla potomnych

.
No nie wiem czy porownanie pionka i litka to bzdura ale mozesz byc zdziwiony jakie sa wyniki nagrywania na 1633 przez kolege slawekj-a(
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...0&page=1&pp=15) jak zrobisz lepsze testy zapraszam moze ja zmienie zdanie jak pionek bedzie tak znacznie lepszy jak mowisz
Cytat:
|
Napisany przez tytusdezoo
Widac znawcę tematu i masz rację zagadzam się z tobą całkowicie. Powiem więcej miałem dwa liteony 401S padł po 6 mies. wymienili na 451 padł teraz, czyli dokładnie po kolejnych 6 mies.Jakość zapisu w porównaniu z NEC i Pioneerem tragiczna. Dla tych co tak bardzo podniecają sie SUPER wykresami zapisu Liteona łatwy test - nagrać na byle czym z prędkością 4 x i odpalić w PS2 lub XBOX. Pioneer 108 to najlepsza nagrywarka jaką kiedykolwiek testowałem. Postaram się opisać na tym forum dla was za jakiś czas. Czytając posty vizzarda i legiona mozna sie tylko uśmiać. Po to tu są.
PS. Teraz mam NEC 3500 który jest o niebo lepszy od 2500 , jednak wolałbym Pioneera.
|
Chlopie czytajac ciebie mozna sie usmiac nie przesadzaj

ze to sa tak cudowne nagrywarki bo juz udowodnilem porownanie cdspeed ze 812 lepiej poradzila sobie w tescie niz nowa super zajefajna jak to mowisz nagrywarka nec3500 ale ok masz racie cudowny sprzet cudownie wypala ci na byle gownianej plytce za 2 zlote tylko moge ci po gratulowac.
Nikt tu sie nie podnieca tylko taka prawda no prosze bardzo udowodnij mi jakosc zapisu twojej nagrywarki i porownamy bo wsadzenie plyty do ps2 i xbox-a nic nie znaczy

masz tu swoja jakosc nec3500 -->
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...69&postcount=1
-----------------------------------------------------------------------------
PANOWIE DOWODY JESZCZE RAZ DOWODY PROSZE

(napewno ich nie dostane

tylko tekst w stylu nec jest najlepszy i juz

)