Cytat:
|
Napisany przez VIZZARD
Czy temat kProba nie powoduje już u ciebie odruchów wymiotnych?
To przecież staje się nudne!
Ciągle *******ić na ten sam temat!
W którym ustalono, że zdania są podzielone
I nigdy jednomyślności nie będzie
I dla jednych kProbe jest nic nie wartą zabawką
A dla drugich szacunkowym miernikiem poprawności wypalonej płyty
I nic ani nikt tego nie zmieni
Ciekawe tylko w tym wszystkim
Że pomimo czysto fantazyjnej użyteczności tego programu
Powstają coraz to nowe rzesze jego użytkowników

|
Ale to nie ma co dzielic zdan. Na forum bylo mnostwo przykladow w ktorych probe okazuje sie byc nieprawdomowny - skad wiec wiadomo ze inne wykresy takie nie sa ??
Co do nowych rzesz - to tak sie akurat sklada ze cykl uzywania kproba jest taki:
-nie znasz kproba
-czytasz/ktos ci mowi o kprobie, jestes zafascynowany
-uzywasz kproba, fascynacji ciag dalszy, opowiadasz o nim innym osobom
-zaczynaja sie wykresy oderwane od rzeczywistosci, zaczynasz tlumaczyc sobie je w dziwaczny sposob i sam jeszcze w to wierzysz
-wykresow oderwanych od rzeczywistosci jest coraz wiecej, caly czas sobie je jakos tlumaczysz, ale zaczynasz juz watpic
-stwierdzasz ze wyniki kproba w zasadzie nijak sie maja do rzeczywistosci i uzytkowania danego nosnika, szczegolnie porownujac wyniki z innymi napedami.
-olewasz kproba
Tak wiec powastaja nowe rzesze, bo wiesc o kprobie sie roznosi za pomoca uzytkownika w fazie fascynacji. Nie wiem czy zauwazyles ile osob ktore robily testy na CDRach jeszcze w czasach WSESa (w przeciwienstwie do wiekszosci z was doskonale pamietam ten program) robi je teraz na DVD i uznaje ich wyniki jako wiarygodne - NIKT ??
Poza tym chyba przyczales te 2 zdania pobieznie. Ja w slowach ktore zacytowales nie zaczalem dyskusji o kprobie, bo tez uwazam ja za zamknieta, tylko zwrocilem uwage ze wszedzie ze padaja jakiekolwiek zastrzerzenia co do kproba zwala sie towarzystwo wzajemnej adoracji i zaczynaja (zaczynacie wlasciwie powinienem napisac) swoje obronne spiewki.
Acha - zeby bylo jasne - SPRAWA KPROBA JEST ZAMKNIETA. ZWRACAM TYLKO UWAGE NA ODNOSZENIE DO SPOSTRZEZEN NIEKTORYCH UZYTKOWNIKOW.