Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2004, 21:29   #11
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja tez sie jakam...od czasu jak tylko zaczalem mowic.... niestety....
i u mnie to jest tak,ze mam takie jakby okresy, w ktorych sie jakam mniej, a czasem to duuuuuzo.
i jest to raczej niezalezne od sytuacji, nerwowosci.
zazwyzcaj jakajacy sie maja tak,ze w obecnosci osob bliskich jakaja sie malo lub wcale. a u mnie wlasnie jest to nie ejst regula, bo tak samo jakam sie w obecnosci bloskich jak i ludzi ktorych pierwszy raz widze na oczy.
a co jest najwieksza wada jakania sie-ogromna trudnosc w nawiazywaniu nowych kontaktow. ile to razy chcialem cos powiedziec,ale po prostu slowa nie chcialy mi wyjsc z gardla.osoby znajome akceptuja to, nihdy tez sie nie spotkalem z jakas niezyczliwoscia,ale nie ukrywam jest jest to dyskomfort,czasem wielki. najgorszy jak sie chce poznac jakas panne;Pteraz sie smieje z tego,ale naprawde ciezko z tym jest...nie znam tez osoby ktora sie jąka i jest "dusza towarzystwa",nigdy te zmi nie wychodzilo opowiadanie dowcipow, bo czasem nie dalo sie go opowioesdziec do konca,bo sie zacinalo w kluczowym momencie i wtedy caly dowcip spalony.
sorry za takie zwierzenia,ale jest to pierwszy tego typu temat na forum,dotyczy mnie bezposrednio i malo uzytkownikow ma taka wade jak ja,wiec postarajcie sie zrozumiec.
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post