Dyskusja: Telefony 3G
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2004, 16:08   #6
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sam kiedyś się zastanawiałem dlaczego tak tanio.
Ja akurat patrzyłem na motorole A835. Też fajny telefon. Z tego co się dowiedziałem to w przypadku tego telefonu to są one sprowadzane z Anglii albo z Włoch. Cena tegoo telefonu w Anglii to ok. 35 funtów - funt około 6,20 = czyli ok . 220 zł
W sumie to miałem brać taki telefon, tymbardziej że gdy ma się kabel to można wgrać polski soft i inne bajery.
Tylko jak dla mnie jedna wada która go dyskwalifikuje: ZA DUŻY !!! 13 cm to za dużo jak dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie).

Podobnie jest z tymi NEC'ami, z tych których podałeś 2 napewno mają 13 cm a trzeci nie wiem bo akurat nie było napisane na tej aukcji a podany na tej aukcji link jakoś mi nie działa.

Zresztą sami popatrzcie na ceny np. na ebay.co.uk
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________

Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 23.10.2004 o godz. 16:10
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post