Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2004, 23:18   #41
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ehh, dopiszę tylko, że już mam internet, od mniej więcej 2 - 3 godzin. Tepsa oczywiście mi nie pomogła, z kuzynem w końcu doszliśmy do ładu. Rozwiązanie było tak banalne, że aż szkoda w ogóle o nim wspominać. Okazało się, że kiedy dokupiłem ten dodatkowy transfer, to zmienione zostało hasło dostępu. Szkoda tylko, że nikt nie raczył mnie o tym poinformować i dopiero dzisiaj przez przypadek dowiedziałem się nowego hasła od operatora. Co prawda nie wyjaśnia to wielu innych rzeczy, typu dlaczego wykrywa mi już prędkość 512 mimo, że powinienem mieć ją od listopada, dlaczego mam ściągnięte 30 MB zamiast 7GB i wiele innych rzeczy.... Ale to już właściwie nieważne. Ważne tylko, że internet działa. Do następnego razu...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post