Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2004, 07:46   #181
RAVENSHEART
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
RAVENSHEART zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
masz racje, blog blogiem, ale zapewniam, ze dowiesz sie tu 'CZEGOS O NAGRYWARKACH DVD' i nie tylko o nich

chciałem dowiedzieć się czegoś o niektórych modelach -błędach w biosach ,poprawionych biosach itp. a nie tylko ze LG to szajs LITEON do d...y itp.Z tego co pamietam np. pierwsze nagrywarki DVD LITE ON na poczatku niezbyt zachwycały,ale teraz trudno mi powiedzieć bo firma co chwila wydaje albo nowy model albo nowy bios- ale przecież nie zawsze co nowe to lepsze.

nie wiem co mozna chciec wiedziec o nagrywarkach, a nie ma tego na tym forum

moze i jest ale zawalone straszna górą spamu

funkcja 'szukaj' pomoze Ci znalezc to 'cos', a jak nie znajdziesz to pytaj, z pewnoscia znajdzie sie odpowiedz

funkcja szukaj nie bierze odpowiedzialności za treść watków-np ten wątek znalazłem w ten sposób

p.s. nie pytaj tylko, czy liteon dobrze pali, bo to juz chyba nie przejdzie

osobiscie, nawiazujac do tematu tego watku, nie polecam zakupu zadnej nagrywarki DVD, bo jak ktos pyta co kupic to jeszcze do niej nie dorosl

sformułowanie ładne tylko bezsensowne,neguje potrzebe pytań,do.Sprawa jest prosta do pytań potrzebne są osoby które umieja na nie odpowiedzieć w miarę rzeczowo.Przecież kiedyś to Forum było bardzo opiniotwórcze.Kontrowersje co do sprzętu różnych firm itp były zawsze,ale przy odrobinie krytycyzmu można było sobie wyrobić opinie na temat konkretnego sprzętu
Topiki na tematy jaka płyta (napęd itp) jest lepszy zawsze toczeły się na tym forum , ale mimo wszystko można było co nieco konkretnego też sie dowiedzieć.Teraz jak ktoś przez jakis czas tutaj nie zaglądał to musi przekopać się przez setki postów w stylu pochrząkiwań potakiwań gratulacji,powtarzania tego samego , a brak rzeczowych opinii na temat znanego i użytkowanego przez siebie sprzętu .

Ravensheart

Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 25.10.2004 o godz. 07:52
RAVENSHEART jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online