Dyskusja: Łaczenie filmów
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2004, 11:04   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Miho
Nie moę sobie poradzi z połączeniem dwóch cześci filmu Żołnierze kosmosu.Wiem że na ten temat było parę postów ale znalazłem tylko te które dotyczyły Shrinka i dvdone.A niestety tak połaczony film nie nadaje sie do dalszej obróbki w dvd-r+cce.Byłem też na stronie Robsa i tam jest extra metoda z VobEdit.I chodzi o to żeby ktos wytłumaczył mi to bardziej łopatologicznie bo robiac to zgodnie z opisem Robsa nie moge sie za boga połapac jak to zrobic.Albo taki tepy jestem,albo za duzo pije piwa i szare komórki mi sie zlasowały. Może coś w rodzaju poradnika ze screenami - na pewno wiele osób skorzysta.Zwłaszcza prosba do Robsa - zrób to moze w formie poradnika a'la DVD-R 1.81.Tam jest to naprawde świetnie zrobione i ciężko coś spi.....Z góry dzieki w imieniu swoim i innych cieżko kapujacych palaczy
Miałem ten sam problem

Też chciałem skorzystać z tego opisu Robsa

I coś było nie tak

Użyłem więc do tego programu

DVD2ONE

Tu nie było już problemów

Program jest dziecinnie prosty i bardzo intuicyjny

Tak ze cztery opcje na krzyż

Ale efekt jak najbardziej pożądany

Polecam!

VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post