Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2004, 19:19   #186
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez aZyga
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''
Dlatego napisałem: "zazwyczaj" a nie "zawsze"

Zdarzają się wyjątki

Ale naprawdę zakrawa to na swojego rodzaju ewenement

Cytat:
Napisany przez aZyga
To nie dotyczy Vizzarda , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi
Dzięki!

BTW A ile na ile jest trafnych?

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Nie jestem Monterem ale wydaje mi sie pisal o starszych czasach niz styczen 2004. Duzo starszych. Pamietam jak jeszcze nie bylem nawet zarejestrowany na forum i byl taki temat w ktorym Sebastian we WSESie testowal nosniki CDR. To byly czasy Czasy kiedy Ci co mowili z sesnsem i na temat byli na porzadku dziennym, a czatownicy byli z miejsca upominani. Kiedy moderacja byla 'zdrowa', stanowcza i sprawiedliwa (moze brzmi to jak slogan ale nic lepszego nie bylem w stanie wymyslec). Teraz to forum.cdrinfo.pl jest jedna wielka czatownia z doslownie kilkoma elementami CDRinfo. 80% postow w dzialach technicznych to OT lub jakies targi i klotnie, modecja jest fikcja i nie widac nawet malej szansy na poprawe.
Jakoś dziwnie kojarzy mi się data styczeń 2004
Coś jakby znajomego, bliskiego, co to takiego ...

Powiem krótko, żeby nie tworzyć niepotrzebnego OT

Kiedyś nie było takiego dostępu do internetu

A więc i liczba użytkowników była mniejsza

Mniej było pracy z administrowaniem/moderowaniem

Teraz dziennie powstaje taka masa postów

Że niestety jestem pewien, że żaden Admin/Moder tego nie przerobi

Poza tym kiedyś jakieś grzeczniejsze, kulturalniejsze i rozgarnięte społeczeństwo było

W tej chwili zwrócenie uwagi przez jednego czy drugiego usera może posłużyć

Miast ingerencji Admina/Modera - to moje zdanie

Nikt nie musi się z nim zgadzać

Ponadto jeżeli ktoś nie darzy sympatią innych userów

To spokojnie może ich wrzucić na :ignorowac

Siedzieć spokojnie w domku

Popijać herbatkę ziołową
I zapodawać WSESA - test po teście

VIZZARD jest offline