Cytat:
Napisany przez aZyga
A co do nowicjuszy to nie bardzo zgadzam sie z Vizzardem.W DVD nie mam praktyki ale w CD-R mam kilkanascie kilo wypalonych plyt i mysle ,ze fora sa od tego aby zadawac pytania.Gdyby kazdy szedl Twoim tokiem rozumowania to nigdzie nie byloby odpowiedzi tylko pomoc w stylu ,,od czego jest search''
|
Dlatego napisałem: "zazwyczaj" a nie "zawsze"
Zdarzają się wyjątki
Ale naprawdę zakrawa to na swojego rodzaju ewenement
Cytat:
Napisany przez aZyga
To nie dotyczy Vizzarda  , bo On akurat czesto udziela trafnych odpowiedzi
|
Dzięki!
BTW A ile na ile jest trafnych?
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Nie jestem Monterem ale wydaje mi sie pisal o starszych czasach niz styczen 2004. Duzo starszych. Pamietam jak jeszcze nie bylem nawet zarejestrowany na forum i byl taki temat w ktorym Sebastian we WSESie testowal nosniki CDR. To byly czasy  Czasy kiedy Ci co mowili z sesnsem i na temat byli na porzadku dziennym, a czatownicy byli z miejsca upominani. Kiedy moderacja byla 'zdrowa', stanowcza i sprawiedliwa (moze brzmi to jak slogan ale nic lepszego nie bylem w stanie wymyslec). Teraz to forum.cdrinfo.pl jest jedna wielka czatownia z doslownie kilkoma elementami CDRinfo. 80% postow w dzialach technicznych to OT lub jakies targi i klotnie, modecja jest fikcja i nie widac nawet malej szansy na poprawe.
|
Jakoś dziwnie kojarzy mi się data styczeń 2004
Coś jakby znajomego, bliskiego, co to takiego ...
Powiem krótko, żeby nie tworzyć niepotrzebnego OT
Kiedyś nie było takiego dostępu do internetu
A więc i liczba użytkowników była mniejsza
Mniej było pracy z administrowaniem/moderowaniem
Teraz dziennie powstaje taka masa postów
Że niestety jestem pewien, że żaden Admin/Moder tego nie przerobi
Poza tym kiedyś jakieś grzeczniejsze, kulturalniejsze i rozgarnięte społeczeństwo było
W tej chwili zwrócenie uwagi przez jednego czy drugiego usera może posłużyć
Miast ingerencji Admina/Modera - to moje zdanie
Nikt nie musi się z nim zgadzać
Ponadto jeżeli ktoś nie darzy sympatią innych userów
To spokojnie może ich wrzucić na :ignorowac
Siedzieć spokojnie w domku
Popijać herbatkę ziołową
I zapodawać WSESA - test po teście