Dyskusja: Problem z SDRAM!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2004, 07:36   #10
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
nie odkrecisz pamieci baku? szkoda - bo dysk juz ci wymiekl... w nowszych windowsach pojawia sie przy informacji dot. kanalu ide adnotacja 'transfer zmniejszony ze wzgledu na duza ilosc bledow' - jesli bedziesz sie nadal upieral jak glupawy osiol to zobaczysz tam pio4 a potem juz nic nie zobaczysz

generalnie jestes typowym przykladem podkrecacza ktory NIE powinien tego robic - chocby dlatego ze wymaga to wiedzy i umiejetnosci sluchania starszych i madrzejszych - tego ostateniego ci brakuje, a i pierwszym nie grzeszysz w nadmiarze

sterownik ci sie przyda do nowego mobo
Dobra posłucham Ciebie. Teraz jade na szynie 75.. tj. 713Mhz bodajże... I kumpel już tak jedzie od roku... Dzięki za rade. A mam jeszcze jedno pytanie, czy wiecie może jakie sterowniki by się przydały? Bo ja nie mam zielonego pojęcia. Te Intela do seri 820 ściągnełem i nie chciały sie instalowac a do mobo nic nie mam, ale jak to ma byc tylko do ... 700 podkręcone to wracam do pentiuma raczej. Ok, dzięki Sid, dziękuje Wam za rady

PS: A w biosie jest takie coś auto detect pci/agp host clk... enabled/disabled.... coś mi świrszczy co to jest, ale czy możecie powiedzieć co to jest? Bo nie chce podpowiadać bo możecie się mną sugerować...Dzięki jeszcze raz
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post