Cytat:
nie odkrecisz pamieci baku? szkoda - bo dysk juz ci wymiekl... w nowszych windowsach pojawia sie przy informacji dot. kanalu ide adnotacja 'transfer zmniejszony ze wzgledu na duza ilosc bledow' - jesli bedziesz sie nadal upieral jak glupawy osiol to zobaczysz tam pio4 a potem juz nic nie zobaczysz
generalnie jestes typowym przykladem podkrecacza ktory NIE powinien tego robic - chocby dlatego ze wymaga to wiedzy i umiejetnosci sluchania starszych i madrzejszych - tego ostateniego ci brakuje, a i pierwszym nie grzeszysz w nadmiarze
sterownik ci sie przyda do nowego mobo
|
Dobra posłucham Ciebie. Teraz jade na szynie 75.. tj. 713Mhz bodajże... I kumpel już tak jedzie od roku... Dzięki za rade. A mam jeszcze jedno pytanie, czy wiecie może jakie sterowniki by się przydały? Bo ja nie mam zielonego pojęcia. Te Intela do seri 820 ściągnełem i nie chciały sie instalowac a do mobo nic nie mam, ale jak to ma byc tylko do ... 700 podkręcone to wracam do pentiuma raczej. Ok, dzięki Sid, dziękuje Wam za rady
PS: A w biosie jest takie coś auto detect pci/agp host clk... enabled/disabled.... coś mi świrszczy co to jest, ale czy możecie powiedzieć co to jest? Bo nie chce podpowiadać bo możecie się mną sugerować...Dzięki jeszcze raz