Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2004, 22:11   #4
Diabloxp
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.12.2002
Diabloxp w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
Dma i sprawdź taśmę a na koniec do sklepu marszem biegniesz po verbatimy jak nieodpali to masz uszkodzony piecyk
Problem jest w tym, pomimo że tego nie pisałem, iż wszystkie te czynności wykonałem jeszcze przed napisaniem posta. Niby wszystko z Dma itd. OK a nie działa. Co do tych Verbatimów to jest jedno ale... Otóż może faktycznie nagrywanie by poszło, ale daje mi to nie wiele gdyż odczyt płyt (dawniej odczytywanych przez tą wypalarkę na 100% np. Sony, Verbatim CD-R 24X 700MB Pastel disc) nadal nie będzie działał. Teraz poprostu i tak... i tak muszę do nagrywania stosować Liteon'a LDW bo tylko wtedy mam no może nie 100 ale 99,9% pewności, że płyta zadziała. Dwa dni temu jak wysyłałem posta nie robiłem testów na tym starym Verbatimie wypalanym zresztą na tej wypalarce, jednak teaz widzę że nawet z odczytem tej płyty jest równie źle jak z innymi płytkami CD-R. Widzę, że nagrywarka naprawdę się bardzoo porządnie rozwaliła/zużyła sam nie wiem. Podsumowując, chyba nie zostało mi nic innego: albo naprawa albo...

Pozdrawiam,
Diabloxp.
Diabloxp jest offline