Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2004, 14:11   #1324
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zmarł Papież. Idzie do nieba i staje przed niebieskimi
wrotami. Puka.
Otwiera się małe okienko a w nim Swięty Piotr.
- Kto tam
- Papież
- Czego?
- Jak to? Chcę wejsc.
- Sekundę, sprawdzę na liscie.
Mija parę chwil...
- Papież? Nie ma Papieża na liscie. Nie możesz wejsć.
- Jak to nie ma? Byłem papieżem na ziemi. SprawdĽ. Może Jan
Paweł II jest na
liscie...
Mija znów chwila...
- Hmmm. Nie ma.
- A Karol Wojtyła ?
- ......... Nie ma
- To jakis cyrk. Papieża nie ma na liscie ? Zapiżdżaj po
szefa! Mija znów
chwila...
Schodzi Jezus.
- Tak słucham? O co chodzi?
- Byłem papieżem na ziemi, CHCĘ WEJSĆ DO NIEBA !
- Papież, Jan Paweł II, Karol Wojtyła. hmmm nie ma na
liscie... Nie możesz
wejsć.
- To niemożliwe. To niemożliwe. Zaraz zwariuje...
Wtedy Jezus:
- Spokojnie Karol. MAMY CIE...!!!
nimal jest offline