Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2004, 23:37   #1902
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Prosze bardzo. Ta sama dyskusja:

http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=1618

Teraz mozemy porownac wykres espy GSC z LiteOna (jak nie chcecie to sam zrobie , chociez wiecie jaki mam stosunek do tych smiesznych testow). Tylko nie mowcie ze Espa nie trzyma parametrow zapisu x4 bo to 'troche' smieszne (x6 wypala sie rownie ladnie jak x4, wiec to niezly nosnik).

@slawek - myslalem ze stac cie na cos wiecej, ale po tym wierszyku widze ze jednak na niewiele:

'Po co pytać jaki napęd? Litek to najlepszy napęd.
I do tego król KProbe, On Ci zawsze prawdę powie.
A problemy rzecz normalna po to jest LiteOn'a stajnia.
Więc nie zwlekaj, kup od razu i do tego dobre płytki, żeby wykres nie był brzydki.
A na koniec zimne żeby Wszystkim dobrze było. '

Poza tym zrobiles blad - 'On' z wielkiej po przecinku, drugi wiersz

Co do wypalania z duzymi predkosciami. To sa wlasnie testy !! nagrywac x4 i x6 to se mozna film z wesela dla rodziny, prawdziwy hardcore zaczyna sie przy predkosci 12/16. Juz ustawilem w omni x16 dla espy z AML (szkoda ze nie mozna podniesc predkosci minusow powyzej 8 ... narazie) - zobaczymy jak to wyjdzie (standardowo ten nosnik ma tylko predkosc x4 w biosie !!). Zaczne od x8 (na NECu osemka na AML wychodzi ladnie), potem x12 i x16 jak tylko zlapie jakis material do nagrania.

Jakbym mial Neca 3500 i litka 1633 (tego juz mam) to w testach nie schodzilbym ponizej x12 (w wyjatkowych przypadkach x8).

Zreszta za jakis tydzien powinien przyjsc plex do slawkaj, do mnie rowniez przyjedzie za tydzien tylko ze zza zachodniej granicy i zobaczymy jak sie przeklada kprobe na bolesna rzeczywistosc.
pawelblu jest offline