Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.10.2004, 12:27   #6
Conti
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.12.2002
Conti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sęk w tym, że jestem współwłaścicielem, wszyscy chcemy archiwizować naszą pracę, właśnie po to dokupiliśmy do urządzenia za drobne kilka tyś. zł (!!!) opcję nagrywania z nagrywarką, tyle że producent urządzenia nie wpadł na pomysł, że ktoś może chcieć zachwać także dane surowe a nie tylko wyniki...... W przyszłosci może być potrzeba odzyskania tych danych surowych i nie uśmiecha nam się wprowadzanie ich "na piechotę" od nowa. A sprzęt (a raczej oprogramowanie) pozwala na ich import tylko nie ma opcji exportu.
(Import ma pewnie dlatego, że jest dołączona instrukcja obsługi z dużą ilością przykładów i te przykłady można sobie wgrać)

Ingerować w system nie chce !!! Instalować dodatkowych programow też nie chce (nawet nie próbowałem), wszysko działa ok i nie chce tego psuć a wiadomo, że instalacja może spowodować efekty uboczne. Na dysk mogę spokojnie skopiować co chcę. Na dysku też mam dostęp do wszystkich plików, mogę je tworzyć, kasować, przenosić.....

Z knopixem pewnie się troszkę pobawię, skoro pod windą nic bez instaacji nie będzie działać.

Ostatnio zmieniany przez Conti : 30.10.2004 o godz. 12:33
Conti jest offline