Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.10.2004, 14:16   #511
sol
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.10.2004
sol w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Problem z gierka na PS2

Witam wszystkich serdecznie mam problem z przegraniem jednej gierki na dvd na ps2 ktora porzyczylem od kolesia gierka cholernie sie przycina czesto pojawia sie lodig disc wiec i to tak na kilku konsolach wiec chciałem ja na grac rzeby było dobrze i narazie mi sie nie udaje jak przegrywam nero to sie nagrywa gra sie wczytuje dema sie nie zacinaja a jak wezme start game to ni wchodzi jak przegrałem game jackiem o.4 (590) to to samo gra wchodzi nawet postarcie jest fajnie tylko jak sie toczy jakoms wlke to sie zacina w game jacku zaznaczyłem opcje kopiowanie raw optymalizacja efm emulacja zbezpieczen moze złe opcje zaznaczyłem niewiem nieznam sie na tym jeszcze tylko nie próbowałem alkocholem ma nagrywarke lite-on sohw1213s oem+so a kilka gierek juz przegrałem i chodziły spoczko fakt ze one był dobrze nagrane i nic sie znimi nie działo a z ta niemoge sobie poradzic .Wiec prosze o pomoc najchetniej tych kturzy sie na tym doskonale znaja ale tkrze wszystkich kturzy cos wiedza w tym temacie.
Pozdrawiam.
sol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online