Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2004, 19:10   #1925
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez maniek997
KProbe, Nero,KProbe, Nero,KProbe, Nero, a ja przeprowadziłem test mechaniczny. Na pierwszy rzut poszedł Dysan +R x8 od CMC. Dość mocny kontakt z powierzchnią płaską twardej podłogi spowodował rozwarstwienie płytki i miejcowe odpryśnięciew kilku miejscach nośnika zapisu. Ten sam test dla Esperanzy -R x4 przeszedł pomyśnie. Płyta cała, nawet się odtwarza. Zapraszam innych do podobnych testów
maniek
Zaczynamy już przeprowadzać testy mechaniczne nośników mam nadzieję że kolega nie będzie zachęcał do testów mechanicznych wypalarek typu "Dość mocny kontakt z powierzchnią płaską twardej podłogi "