Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2004, 00:16   #4319
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez sergio_op
Ponieważ nie bardzo wiem co można zmienić Omnipatcherem w firmware VS0E od Codeguys'a, wgrałem firmware bez dokonywania w nim zmian. Może jeszcze można coś w nim poprawić?
Po ponad półrocznym użytkowaniu nagrywarki LiteOna (obecnie 451@832S) zauważyłem, że zdecydowanie lepiej pali płytki R+ , Verbatimy R- pastel (TY) w moim stacjonarnym Philipsie DVD 640 mocno zacinają się , natomiast R- Princo czy GigaMaster są odtwarzane bez problemu. Z ustawieniem BookType nigdy nie miałem problemu.
Pomimo tego, że moja nagrywarka LiteOn LDW-451S jest z ubiegłego roku, to sprawuje się bardzo dobrze. Zamówiłem partię nowych płytek, jak zrobię jeszcze parę testów to wyniki przedstawię na forum.
sprobuj jeszcze bios oficjalny a omni daje ci to ze mozesz poprawic oraz dodac nowe strategie palenia nosnikow und dodatkowe funkcje np. kiedy ci plytka na koncu podchodzi do gory
mozesz to skorygowac itp.

Ostatnio zmieniany przez legion : 01.11.2004 o godz. 00:18
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post