Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2004, 16:20   #15
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez wwx
Tyle ze ten bug jest od wersji 6.0.143.
Ostatnia "dzialajaca" to 6.0.142 (tyle ze wprowadzili troche poprawek od tej wersji do obecnej i dlatego sie przerzucilem).
Cos stare macie te wersje gadu, ja juz od dosc dawna mam 6.0.150 i jakos wszystko mi dziala na win 2k3. Nawet nie wiem czy to janowsza. Z poczatku tylko mialem nieruchawe te emotki, ale to bylo wina ustawien w IE - po wlaczeniu animacji na stronach web wszystko dziala. Moze wasze problemy dotycza tylko XP, choc troche mi to dziwne jest.

PS Widze ze na stronie gadu przestali podawac kolejne numery wersji, teraz niby wszystko jest 6.0 a zmieniaja sie tylko 'buildy' ale zassijcie najnowsze gadu i moze przestanie wam sie krzaczyc.