Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2004, 11:59   #67
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez tengu
Albo wypadanie na piątym i cały czas 1-2 sekundy przez resztę okrążeń za jednym - czasem tak mi się działo na tym 7 okrążeniowym (nawet wyłączenie wszystkiego performance na stock nie dawało efektu [lousy cheater jestem no nie ] tak tak niektóre wyścigi na to pozwalały i się okazywało, że goście mają te same mody [czyli w efekcie nie mieli żadnego ] )

P.S. JAK JA nIE NAWIDZĘ TEGO TUNELU Z JEDYNKI
Ja tam się cieszę, że udało mi się skończyć pierwszą część Mazdą MX-5 (Miata). Przyspieszenia to ona zbyt dobrego nie miała - na początku wyścigu wszyscy mnie wyprzedzali i musiałem ich gonić (najgorzej było z trybem Drag Race - niekiedy była to dla mnie prawdziwa mordęga i gdyby nie odpowiednie używanie NOSa to byłoby kiepsko...). Ale później to już tylko była ucieczka i niekiedy wręcz modlitwy (jak w przypadku tego najdłuższego wyścigu) aby nie zaliczyć pod koniec czołówki - przydawały się różnego rodzaju skróty - dzięki którym niekiedy udało się wygrać wyścig wręcz psim swędem (przykładowo - użyłem skrótu, który kończył się wyskokiem i lądowałem przed kolesiem jadącym jeszcze chwilkę przede mną i wpadałem na metę dosłownie ułamki sekundy przed nim).
Piękna gra - szkoda tylko, że ostatnio nie mam za bardzo czasu w nią grać... a już niedługo wychodzi dwójka
Moja Miata po całkowitym stunningowaniu przypominała pod koniec gry Batmobil