Cytat:
|
Napisany przez Wooody
>pawelblu, bez urazy.
Jak dawno temu zaczynałem przygodę z Macintoshem, to były w Szczecinie tylko 4 maszyny. Internetu nie było. Wszystko trzeba było robić na czuja, kosztem strat osobowych i sprzętowych. I stał się cud (miracle  ) Otworzyła się naświetlarnia, która nie tylko miała maki ale i PRZESZKOLONY personel!! I co usłyszałem w odpowiedzi na pierwsze pytania? ***8222;Embargo na wiedzę, bo trzeba wiedzieć albo się tym wogóle nie zajmować"! Teraz sam udzielam odpowiedzi (przynajmniej niektórych). Ale pamiętam tą lekcję. Nie jest żadną metodą edukowania posyłania do sadzenia kartofli czynione z wysokości szklanej wieży profesjonalizmu. A chyba celem edykacji powstało to forum. Przyznaj się, PawleSmutny, czy nie masz na swoim koncie żadnych pytań sprzed 2000 postów, za które się rumienisz? No offense, of course 
|
Moim zdaniem nie chodzi tu o ograniczanie wiedzy o napędach czy sposobach sobie na nich radzenia z "pewnymi rzeczami". Po prostu sama wiedza powinna tu być, od odpowiedzi na pytanie "jaka nagrywarka" są pisma komputerowe, a dla mądrzejszych SAMODZIELNE STUDIOWANIE TESTÓW I WIEDZY ZAWARTEJ NA FORUM

Po coś przecież sie te testy robi. Ale nie - lepiej zadać po raz 1000 to samo pytanie - to pójście na łatwiznę. Po tym pierwszym pytaniu sypią się przecież zawsze kolejne, na które właśnie odpowiadają TESTY i opisy tu zawarte, opisy które... coraż ciężej w tym bałaganie znaleźć.
Jestem ZA tym, by posty i wątki dotyczące tematu "co kupić" były natychmiast i bezwarunkowo KASOWANE
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"