02.11.2004, 17:25
|
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
|
Cytat:
Napisany przez Smartek
sorka, ze zrobie troche OT, ale wie ktos moze jak to jest z tym internetem z ery dla nocnych markow? bodajze mozna siedziec od 23.00 do 6.00 za 59/miesiac ? przydaloby mi sie takie cos na dzialke..., ale na stronie ery 0 szczegolow, wiec dlatego pytam ![:-]](images/smilies/].gif)
pozdro 
|
Ej Smartek... Szukać nie umiesz, czy co   Ja po 2 sekunkdach znalazłem ifo nt. tego netu:
Cytat:
Napisany przez era.pl
Nocny Internet
59 zł /miesiąc
Jeżeli spędzasz długie noce w Internecie, to zdecyduj się na promocję Nocny Internet! W ramach tej usługi oferujemy Ci nielimitowany dostęp do Internetu w godzinach od 23:00 do 6:00, za cenę 59 zł netto miesięcznie (71,98 zł z VAT).
Wykorzystaj Nocny Internet do połączeń swojego komputera przez telefon komórkowy z Internetem! To świetna oferta dla "nocnych marków", którzy intensywnie buszują w sieci aż do świtu... Teraz naprawdę kontrolujesz swoje koszty. Poczuj niezależność, używaj sieci do woli!
Gdy masz aktywowany Nocny Internet, możesz oczywiście korzystać z Internetu również w dzień. Za każde przesłane 500kB zapłacisz 0,59 zł netto (0,72 zł z VAT), zgodnie z zasadami promocyjnego taktowania danych, a nie 12,50 zł za WAP lub 2,45 zł za Internet - jak w cenniku.
Nocny Internet można wykorzystać również do przeglądania stron WAP, w tym serwisu Era Omnix!
Jeśli jesteś Abonentem indywidualnym nieprowadzącym działalności gospodarczej, to za WAP płacisz jeszcze mniej, bo od 1 maja 2004 roku jesteś zwolniony z VAT!
|
Źródło: http://www.era.pl/index.php/id=o_n_w...section=indy#4
|