Cytat:
Napisany przez Wooody
...
Przyznaj się, PawleSmutny, czy nie masz na swoim koncie żadnych pytań sprzed 2000 postów, za które się rumienisz? No offense, of course 
|
Ja jak zadawalem tu pierwsze pytania wiedzialem do czego sluzy forum i jak nalezy go uzywac. Nie mam powodu wstydzic sie zadnego z zalozonych przeze mnie tematow.
Sytuacja ktora podales jest bledym porownaniem. Sytuacja na forum z powtarzajacymi sie tematami przypomina raczej scenke - dostajesz szczegolowa instrukcje, krok po kroku, jak skonfigurowac modem w MACu, po czym nastepnego dnia, bez zagladania do tej instrukcji przychodzisz spowrotem do sklepu zgadnij z jakim pytaniem - JAK SKONFIGUROWAC MODEM W MACU. Po co wiec ktos sie meczy i pisze to wszystko, jak inni i tak to olewaja i pisza swoje ?? Taka postawa, 'przychodzenia na gotowe' bez sladowego zaangazowania ze strony autora zasluguje na potepienie a nie na usankcjonowanie, bo nawet z moralnego punku widzenia powinno sie takie postawy zwalczac (nie mowiac juz o merytorycznej degradacji forum, ktore przejawialoby sie powtarzaniem tych samych tematow non-stop).
@all zamiast sie klucic wrzuccie sie do ignorowanych i bedzie spokoj.