Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2004, 14:40   #52
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Info z wczoraj:
Pojawiły się tu i ówdzie spekulacje, że prowadzona reklamowa kampania teaserowa polegająca na obklejaniu różnych miejsc - głównie kiosków - żółtymi kółkami to zapowiedź reklam nowych taryf Idei. Nie jest to prawda.

Żółte kropki to kampania reklamowa gazety Metropol pod hasłem ***8222;To się czyta w mieście!***8221;.
Na reklamy nowych taryf Idei musimy jednak poczkać jeszcze do jutra.

To by mogło wyjaśnić dlaczego widziałem kolesi sprzedających Metropol ze znakami z naklejonymi żółtymi kropkami
A co do nowych taryf IDEI to znalazłem gdzieś informację, że mają się one pojawić w poniedziałek 8 listopada...
Do poniedziałku mogę jeszcze poczekać...

Natomiast te żółte kropki to chyba jedna z najbardziej chybionych strategii marketingowych ostatniego czasu. Wydawać pieniądze na reklamę innej marki. Niezłe

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post