Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2004, 12:10   #6
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez imola
To ja polecam "MOCNE" z browaru Jabłonowo sprzedawane w plastikowych butelkach o pojemności 1L. Kosztuje 3,7 -3,8 w supermarketach. Jest jescze kilka odmian tych piw w plastikowych butelkach czasem zdażał się też jakiś czeski sikacz też bardzo dobry. To mocne nie jest zbyt "mocne" ale cena się kalkuluje. Z biedronkowych to chyba MEGAWAT najlepszy
W biedronce to ja widze Sarmackie w pecie i kiedys sie skusilem, ale piwo to nie bylo specjalnie dobre... chociaz mocne bylo no ale ja nietylko dla procentow piwo pije, smak tez wazny... puszkowego biedronkowego nie znam, jest tez jakies w butelce, ale jakos nie mialem okazji.
Te z browaru jablonowo owszem probowalem, w pecie "MOCNE" ale nie szczegolne moim zdaniem chyba ze dla procentow, ciekawe ze to samo "MOCNE" w butelce smakuje inaczej, jest tez "SUPER MOCNE" i to bede musial sprobowac kiedys, a moze dzis
Harnasia pilem, ale to jest taki odpad moim zdnaiem z Okcimia, jak mam wydac na Harnasia pieniadze to wole dopalcic i kupic Tatre z tego browaru.