Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.11.2004, 17:57   #9
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

Myslisz, ze my piszemy posty dla reputek? - to niezle!
Szczerze - to jest temat ciagle walkowany w Internecie wiec albo (za przeproszeniem) jestes ignorantem, albo chcesz zebysmy zrobili zadanie za Ciebie...

ps ale sie usmialem teraz
Ignorantem nie jestem, bo jak napisałem, sam też szukam tych informacji... Tyle, że "co dwie głowy, to nie jedna" i jeśli ja na jakieś ciekawe informacje nie trafię, to może ktoś inny takowe będzie miał. A na forum każdy stara się pomagać każdemu.
A co do reputek: Wcale nie myślę, że posty piszemy na forum dla reputek. Przecież ktoś po coś wymyślił reputki... Jeśli ktoś mi pomoże, to reputkę dostanie... Przecież Ty też pomagałeś na tym forum... A i trochę tych zielonych oczek masz... Chyba, że zarobiłeś wszystkie w umarłej akcji "reputka za friko", w co wątpię, bo już trochę postów masz na koncie. I z Ciebie nikt się nie śmieje, jak o coś pytasz...
Pozdro.

Big THX dla wszystkich, którzy wrzucili swoje trzy grosze...
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post