Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.11.2004, 20:13   #11
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

Rzadko kiedy o cos pytam, bo najpierw szukam sam odpowiedzi i wierz mi, ze szukam tak dlugo, a z znajduje... kwestia checi... tym bardziej, ze info na ten temat sa powszechnie dstepne w duzych ilosciach - stad moje zdziwienie.

Przeswiadczony wczesniejszymi akcjami typu "Praca domowa - kto pomoze?" skrytykowalem temat - po prostu jak widze taki temat to mi sie odechciewa
Ze akurat tafilo na Ciebie to przypadek

ps. z drugiej strony wiem, ze jak poszukasz czegos sam, to wyjdzie Ci to tylko na dobre... pozniej nie bedziesz musial pytac na forum, bo bedziesz mogl wszytsko znalezc samemu.
Tyle, że ja na znalezienie informacji, zebranie ich do kupy i zrobienie z tego strony internetowej i wysłanie tego na konkurs mam tydzień... I dlatego taki temat założyłem. Jakbym miał więcej czasu, to na spokojnie bym sobie poszukał...
Pozdro...
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post