Witam wszystki zaczołem przygodę z DVDReBuilder 0.64a +CCE SP v2.67.00.27, po wciśnięciu kodowania programik rusza bez broblemu natomiast po zakończeniu każdego segmentu
(zał.nr1) program wymusza zapisywanie każdego z osobna
(zał.nr2), po zapisaniu danego segmentu wyskakuje mi okno CCE nie mam pojęcia dlaczego tak więc odrazu go zamykam i CCE
(zał.nr3) uruchamia się ponownie i zaczyna kompresować i jak w takiej sytuacji mam puścić kompa na noc jak cały czas muszę ingerować w pracę programu.
A przy okazji czy jeżeli DVD Decrypterem zgramy
sam film na dysk wg ustawień
(zał.nr4) to czy nie wystąpią później jakieś błedy podczas kompresaji, pytam ponieważ wszystkie instrukcje dotyczące DVD Decryptera zalecają zgrywanie całej płyty, a dopiero później oddzielenie niechcianego softu, a w ten sposób zaoszczędzamy miejsce na dysku jakże potrzebne do późniejszej pracy!!!!!.
I jeszcze jedno pytanko w jaki sposób mogę w RBOpt ustawić inne bitare dla poszczególnych vobów i oczywiście czy się da
(zał. nr5).
Proszę o pomoc, nie mogę spać spokojnie bo mnie coś trafia z braku wiedzy na ten temat.
W jaki sposób mogę umieścić załącznik tak aby był on wyświetlony w poście a nie umieszczony jako plik