Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2004, 14:21   #20
tomeki
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.10.2004
tomeki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No i nie nacieszylem się długo nowa nagrywarką. Pomózcie mi, bo juz nie mam sily na to dziadostwo z Liteona. Od polowy października mam juz trzecią nagrywarke. Poprzednie dwie padly przy wgrywaniu nowego oryginalnego firmaware. Ta trzecia SOHW 1633 przeżyla dwie zmiany firmware i myślałem, że juz wszytsko bedzie ok. Wczoraj ściagałem z netu nowe Nero itp, generalnie uaktualnienia i postanowiłem w końcu sprawdzic, czy przy pomocy DVD Genie bez problemu uda mi sie uruchomic film z Regionu 1.
Zainstalowalem DVD Genie, wybralem opcje ustawienia Windowsa na region 0, wlozylem plytę do odtwarzacza i to byl koniec. Litek już tylko mrugal do mnie lampka, tym razem na zielono. Nie wiem o co w tym chodzi, no przeciez DVD Genie nie zmienia nic w napędzie, tylko w Windowsie. Poprzednio mialem DVD ROM Litka i wszystko chodziło doskonale, DVD Genie nie robiło mu najmniejszej krzywdy. Oczywiście Omnipatcher i opcja FiX dead drive pomogła, ale dlaczego takie rzeczy sie u mnie dzieją? Probowalem wgrywac inne firmware, także ten, ktory byl fabrycznie w nagrywarce i bez zmian, lampka miga. Ma ktoś jakis pomysł?
tomeki jest offline