Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2004, 20:36   #265
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zYxMa
a numerek seryjny można zmienić tutaj

Dobra, wkońcu postanowiłem zainstalować SP2.
Przy instalacji windy na 99% użyłem keya fckgw więc oczywiscie wywala mi bląd. Czy tam wystarczy wpisać dowolny znaleziony key czy trzeba jakoś kombionować jeszcze?
A może ktos mógłby mi jakiś SER(ial)EK przesłać na Priv zeby dalo sie zainstalować SP2

No sam nie wiem czy powinienem o czymś takim pisać. w razie czego to prosze admina niech usunie tego posta albo da znać to sam go usune, bo jakoś nie przepadam za żółtymi egzotycznymi owocami

---EDIT---
Czy w takiej sytuacji jak moje da sie zmienic tego seriala czy trzeba ponownie zainstalować windowsa??
Albo moze niech ktos poda ID to spróbuje cos pogrzebac w rejestrze

----EDIT 2-----
Juz zainstalowałem. Dzieki wszystkim którzy odpowiedzieli i zielone kwadraciki w najblizszym czasie
Jakby ktos mial taki sam problem jak ja to sluze pomocą.
Pzdr.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________

Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 07.11.2004 o godz. 22:59
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post