Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2004, 21:13   #4407
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pablo72
Kupilem 2 tyg temu 6 plyt DVD+R DL firmy TRAXDATA i nie da sie ich wypalic na nagrywarce 812 przerobionej na 832.W sumie to probowalem z kuzynem na 2 takich nagrywarkach z tym ze moja ma eeprom poprawiony przez Zebre.Niestety jak sie probuje wypalic taka plyte to programy nie potrafia odczytac(pisze ze plyta jest nie sformatowana) jaki to jest rodzaj nosnika i sie wywalaja.Zadnym programem nie udalo sie wyplaic na tych plytach mimo ze informacje o plytach byly wyswietlane prawidlowo.Nie ma zadnego dowodu ze na przerobinych nagrywarkach 812s na 832 da sie wypalac plyty DVD DL.WG MNIE TE PRZEROBIONE NAGRYWARKI NIE PALA PLYT DLD DL.Planuje zamienis swoja na prawdziwa nagrywarke DVD DL i wszystkim to radze.
no to cos z pitoliles ja jakos wypalilem i Turboni
jeszcze raz powtrzam ze 812=832 a 832=812 wiec nie ma roznic ludzie no tragedia ile razy bede to pisal nie moja wina ze cos zle robisz @Pablo mowie ze sie da dl palic i koniec nie siej tu dezinformacji
a tu masz dowody http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=30&pp=15

Ostatnio zmieniany przez legion : 08.11.2004 o godz. 21:16
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post