Dyskusja: DVDReBuilder
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2004, 23:50   #5
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez l@mer
Miałem ten problem przy dvd2svcd - chodzi o wersję avisynth'a 8 ) . Prawda, że używacie wersji powyżej 2.5 ? Jak wrócicie do wersji 2.08 (najlepiej) to problemo zniknie . I proszę nie sugerować się moim nick'iem
Co do Avisynth to może i prawda.

Ale umnie wygląda to tak :

Avisynth 2.5
EclCce 1.81
CCE 2.67.00.10
DVD-RB wszystkie od v0.50 do obecnej v0.64

Na tym zestawie , oczywiście wyłącznie w celach poznawczych przerobiłem około 30-40 filmów bez żadnych problemów.
(żeby było uczciwie to miałem 2 problemy Nr 1 czyli mój 1 post na forum, i Nr 2 czyli "drobne przycięcia" w filmie )

Niedawno widząc że niektórzy użytkownicy mają problemy z DVD RB zacząłem kombinować jak takie komunikaty błędów uzyskać. No i wzasadzie udało mi się uzyskać chyba wszystkie błędy lub problemy z RB jakie tu były zamieszczone , tylko jest jeden problem z powodu słabej pamięci podlewanej piwkiem wszystkie "wyniki badań" zapisywałem na kartce którą teraz za pierona nie mogę znaleźć tej kartki ! :\

Z tego co wydaje mi się że pamiętam to co Caterpil uzyskał miałem po zastosowaniu CCE 2.50 ale nie na każdym filmie .