Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2002, 08:31   #7
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak nagrać audio bez słyszlanej przerwy między utworami ?

Cytat:
ZiP (28-05-2002 23:01):
Tu nie ma się co rozpisywać - NIE KAŻDY sprzęt potrafi nagrywać audio bez przerw między utworami. Przed chwilą nagrałem taką płytę w Nero 5.5.8.2 i działa bezbłędnie (LG CED-8120B). We właściwościach poszczególnych ścieżek ustawiłem przerwę na 0 sekund (z wyjątkeim pierwszej ścieżki, to ważne!); wypaliłem w DAO na CD-RW i już.
nie za szybko? sprawdziles co mowisz? to kwestia oprogramowania oraz przygotowania WAV'ow
njawazniejsze jest to drugie - zle 'przyciecie' sciezki zawsze bedzie skutkowalo skokiem (w niektorych ripperach, np. EAC'u jest opcja usuwanie takich zonkow - dziala rewelacyjnie) - w przypadku watpliowsci nalezy nagrac na RW i posluchac np. w winampie, lub jesli nasz czytnik audio czyta rw to normalnie, w wiezy

cool edit ma opcje 'lagodnego' przycinania - i dziala dobrze, bo zrobilem nim sciezke dzwiekowa z Emperor Battle for Dune ktora byla trzymana w 52 minutowym mp3