Cytat:
|
Napisany przez memorando
A więc Andrzej powiem co myślę o motce e398 kupilem już drugą i opiszę moje perypetie i wady zalety. A więc pierwszej motce urwalem gniazdko w ktorym mocuje się sim niestety niemam rąk kobiety i urwalem. Nauczony błędami kupilem drugą i już nieurwalem. Wadą więc jest mocowanie karty sim. Zalety  Za***isty aparat, za***isty dźwięk, za***isty wyświetlacz, jakość wykonania obudowy powala delikatna jak w myszce mx 700 plastik przypominający w dotyku skórę albo gumę, menu proste ładne dużo motywów podświetlające fajne światełka z boku fonu, jakość wykonania 10, menu 9, fonik ocena ogólna 9 przez złącze sim które łatwo urwać jak się ma łapki zbyt twarde  weź motkę będzuesz zadowolony 
|
Dzięki za opinię
Skoro tak chwalisz ten telefon, to może jednak poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, jak ERA odpowie na nową ofertę IDEI. Jeśli dadzą w końcu jakieś rozsądne warunki i nieco obniżą cenę tego telefonu, to niewykluczone, że jednak z nimi podpiszę umowę. Zobaczymy, niech tylko znowu nie odwlekają ogłoszenia nowej oferty, bo moja cierpliwość jest już na zdecydowanym wyczerpaniu
ps: Rozumiem, że wszystko poszło zgodnie z planem i żona jest już żoną

? Jeśli tak to moje gratulacje