Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2004, 21:41   #55
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
A więc Andrzej powiem co myślę o motce e398 kupilem już drugą i opiszę moje perypetie i wady zalety. A więc pierwszej motce urwalem gniazdko w ktorym mocuje się sim niestety niemam rąk kobiety i urwalem. Nauczony błędami kupilem drugą i już nieurwalem. Wadą więc jest mocowanie karty sim. Zalety Za***isty aparat, za***isty dźwięk, za***isty wyświetlacz, jakość wykonania obudowy powala delikatna jak w myszce mx 700 plastik przypominający w dotyku skórę albo gumę, menu proste ładne dużo motywów podświetlające fajne światełka z boku fonu, jakość wykonania 10, menu 9, fonik ocena ogólna 9 przez złącze sim które łatwo urwać jak się ma łapki zbyt twarde weź motkę będzuesz zadowolony
Dzięki za opinię

Skoro tak chwalisz ten telefon, to może jednak poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, jak ERA odpowie na nową ofertę IDEI. Jeśli dadzą w końcu jakieś rozsądne warunki i nieco obniżą cenę tego telefonu, to niewykluczone, że jednak z nimi podpiszę umowę. Zobaczymy, niech tylko znowu nie odwlekają ogłoszenia nowej oferty, bo moja cierpliwość jest już na zdecydowanym wyczerpaniu

ps: Rozumiem, że wszystko poszło zgodnie z planem i żona jest już żoną ? Jeśli tak to moje gratulacje

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post