Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2004, 21:27   #24
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez tomeki
To nie jest tak, ze wszystkie napedy padly w moim kompie. Pierwszy tak, natomiast drugi zdechł po wgraniu firmware na kompie w pracy. Przy czym byl to bardzo dobry markowy komp Compaq. Trzeci znowu u mnie w domu, tym razem bez ingerencji w firmware. Zresztą na moim kompie flashowalem juz wiele napedow i nigdy nie było najmniejszych problemow.
Blokade RPC zdjąłem na samym poczatku przy pomocy tego programu do flashowania. Bez tego DVD Genie nic nie poradzi, bo najpierw trzeba zdjąc blokadę regionalną z napedu.
Nie mam juz ochoty na kolejna reklamacje tego chłamu, szkoda mi czasu i pieniedzy, Omnipatcher ozywił Litka, ale wkurza mnie, że wywala sie przy wgraniu oryginalnego firmware. Tak wiec drodzy moi Liteon to chłam jakich mało i nie kupujcie tego, chyba, że chcecie mieć problemy.
wiesz co wiedzę jak królik masz a co myślisz że winny jest litek weź się czlowieku póknij i po wiedzę marsz najpierw test pamięci jak są oki to dysk jak hjest oki to prime 95 i tyle na ten temat mi poprawnie np sflashowala się mobo msi i co winny okazal się chip epromu posiadający skazę na krzemie że raz litek ci podczas flasza padl to nieznaczy że on jest chlamem ale że ty nim jesteś sorrki ale trzeba być obiektywnym dzisiaj każdej firmy sprzęt może paść z niczego i tyle więc nieklnij lobuzie na litka ale troszkę inaczej pomyśl odpoczniesz dostaniesz dobrego litka i zmienisz zdanie na gorąco piszesz jesteś wnerwiony heh odpocznij