Cytat:
Pedros (29-05-2002 14:55):
Cytat:
dominix (29-05-2002 14:41):
ciach...
Witam:-)
Moze i niektorzy nie maja do czynienia z oryginalami, ja natomiast kopiowalem z tloczonych cedekow i...niestety:-(
Pozdrawiam
|
A można wiedzieć kolego z jakim tytułem masz problemy?
Może da mi się wypożyczyć ten model i oryginał i zrobić malutki teścik?
|
Re:-)
Jasne, ze mozna. Diablo2 i diablo2 lord of...itd:-). Obie sa zabezpieczone securomem new i za cholere nie moge ich poprawnie skopiowac:-(. Innych tytulow z tym zabezpieczeniem nie mialem wiec nie wiem czy to tylko z ta gierka mam problem. Inne zabezpieczenia z ktorymi mialem stycznosc to sd, sd2 i sd2.5 i poszlo bez problemu. Zmienialem biosy nagrywarki (0f, 0r, 0u) i nic to nie pomoglo:-(. Zmienialem tez systemy: win2000 i win98se. Config: plyta asus cuvx4-e (bios 1004), zainstalowane drv do plyty itp. dysk seagate na 1 kanale jako master, na drugim kanale dvd pionera 116 jako master i liteon 32 jako podrzedny. Probowalem zamieniac napedy niestety nic to nie pomoglo. Gierka uruchamia sie tylko w jednym przypadku: jesli odpalam na nagrywarce i mam wlaczone czytanie atip z clonacd.
A jeszcze cos mi sie przypomnialo. Jesli odpale demona i wrzuce obraz z gry to dziala ale tylko w przypadku kiedy jest wlaczone czytanie atip (podobnie jak w przypadku z nagrywarka). Nie wiem co ma spolnego ta opcja z demonem.
Pozdrawiam i dzieki za ewenrualne pomocne rady.