Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.11.2004, 00:24   #10
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no wlasnie, to w koncu brat...

ja mam brata w podobnym wieku co woitas, wiec chyba cos wiem o tym, jak wygladaja relacje z takimi 'dzieciuchami'
problem w tym, ze niektorzy dojrzewaja psychicznie nieco pozniej i trzeba po prostu czekac az znormalnieja. chociaz rekoczyny sa nieraz naprawde wskazane, byle mlody nie byl wiekszy i silniejszy od starego

@woitas
blokada na kierownice/skrzynie biegow to tylko niepotrzebny wydatek (chyba ze dodatkowo ma przeszkadzac zlodziejowi), bo skoro nie mozesz upilnowac kluczykow do samochodu to niby czemu mialbys upilnowac kluczyki rowniez do blokady. (zakladam, ze blokada na szyfr to totalne nieporozumienie- ja otwieram niejedna taka w minutke, a zadnym "wlamem" nie jestem )
blokada zaplonu - dobre, ale przy zalozeniu, ze jak bedziesz podrozowal kiedys z bratem to albo pozwolisz mu wsiasc do auta po zapaleniu silnika albo umiescisz wlacznik w b. sprytnym miejscu, ale to wymaga rozebrania paru elementow tapicery. mysle ze jest to rowniez niezle zabezpieczenie dla "szybkich" zlodzieji, bo jak beda mieli wiecej czasu to sami sobie "skrzesaja" zaplon

jazda bez papierow to kretynizm, wytlumacz mlokosowi czym to grozi, bo chyba nie jest swiadom, chyba nie warto tak ryzykowac (i to jeszcze dla takiej laski)
BTW jaka to furka? wiem, niewazne jaka, i tak jej szkoda, ale z ciekawosci chcialbym wiedziec

@ALL

1. powiesic za jaja? LOL
2. zadzwonic na policje? BIG LOL, ROTFL

pozycja 2 najskuteczniejszym sposobem