Cytat:
Napisany przez memorando
wiesz co wiedzę jak królik masz a co myślisz że winny jest litek weź się czlowieku póknij i po wiedzę marsz najpierw test pamięci jak są oki to dysk jak hjest oki to prime 95 i tyle na ten temat mi poprawnie np sflashowala się mobo msi i co  winny okazal się chip epromu posiadający skazę na krzemie że raz litek ci podczas flasza padl to nieznaczy że on jest chlamem ale że ty nim jesteś  sorrki ale trzeba być obiektywnym dzisiaj każdej firmy sprzęt może paść z niczego i tyle więc nieklnij lobuzie na litka ale troszkę inaczej pomyśl odpoczniesz dostaniesz dobrego litka i zmienisz zdanie na gorąco piszesz jesteś wnerwiony heh  odpocznij 
|
Kolego powinieneś czytac ze zrozumieniem. Liteon padl trzy razy, z tego dwa podczas flashowania, a obie operacje flashowania odbyły sie na innych komputerach, żeby wykluczyć możliwość, że to moj komputer jest zepsuty i powoduje uszkodzenia tych napędów. Oczywiście jest możliwe, że oba komputery sa uszkodzone i spowodowały awarie wypalarek, ale to raczej tylko czysta teoria.
Zanim kupiłem nagrywarke czytalem sporo postow na tym forum i na temat Liteon były w większoci negatywne opinie. Ja jednak mialem już kilka napedow CD RW i DVD ROM Litka i bylem z nich bardzo zadowolony, nie było z nimi najmniejszych problemów. Pomyslałem wiec podobnie jak Ty, że Ci ktorzy źle pisza o tych napedach albo sie nie znaja, albo mieli strasznego pecha. Nie mam zwyczaju, w przeciwieństwie do Ciebie wydawać pochopnych sądow, zwłaszcza o ludziach. Tak wiec 3 zwalone Liteony na 3 zakupione, to już jest pewna probka statystyczna, ktora pozwala mi wydac umotywowaną opinie, że to chłam. Ja nie bawię sie w przerabianie nagrywarek na wyższe modele itp, bo obawialem się że moga sie pojawic sie jakieś problemy.
Dwie nagrywarki padly podczas wgrywania firmware ze strony Liteona, a trzecia właściwie sama z siebie. Ta ostatnia nie zdążyła chyba jeszcze wypalić żadnej płyty. Od lipca użeram sie z tymi nagrywarkami i z pewnością juz nigdy nie kupie wyrobu tej firmy. Chetnie bym wymienil na np. Neca, ale teraz to juz raczej nie jest możliwe, bo w Action wymieniaja raczej na modele tej samej firmy. Ja już nie mam ochoty na 4 Litka, bo może sie okazać jeszcze gorszy niż ten, ktorego mam.