Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.11.2004, 02:19   #7
tomeki
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.10.2004
tomeki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez tytusdezoo
Nie jestem fanem LITEONA, ale tak czytam to co piszesz i widzę duże barki wiedzy. Napędy które oddajesz do serwisu są uwalone programowo i to wyłącznie z twojej winy. Można je samemu naprawić ale ty jesteś do tego za bardzo nerwowy, a do tego trzeba podejść spokojnie. :\
Na moją ocenę wszystkie te napedy sa na 100% sprawne sprzętowo, alety je uwalasz w jakiś dziwny sposób.
Liteon kupilem tylko ze wzgledu na pozytywne doświadczenia z innymi napedami tej firmy i najnizszą na rynku cenę.
Wszystkie napedy działaly po właczeniu w Omnipatcherze opcji "Fix dead drive" i ponownym flashowaniu takim spatchowanym biosem. W jednym z napedow przez caly czas po takim przywroceniu do życia palila sie czerwona dioda. Napędy nie chcialy dzialać po wgraniu jakiejkolwiek wersji oryginalnego firmware ze strony Liteon. To właśnie mnie wkurza, co sie dzieje, ze musze uciekac się do programów typu Omnipatcher żeby Liteon laskawie zacząl robic to do czego jest przeznaczony, czyli nagrywac i odtwarzac płyty.
Bylbym bardzo wdzieczny, gdybys rozwinął temat braków mojej wiedzy, co mianowicie robię źle.
tomeki jest offline