Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.11.2004, 14:43   #9
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
k**** naucz się mtkflash czlowieku to raz dwa seria 832s w górę są dopracowane i bardzo dobre jak masz serię 851s się niedziwię ja mialem dużo litkow w życiu i nigdy nieoddalem do serwisu bo mamoioooooo biosa uwalilem tylko mtkflash i po problemie qa ty widzę m,asz szare komorki ograniczone sorrki dzisiaj skończylo się zero odpowiedzi na takie posty czysty brutalizm bezwględność żegnam

dobrze powiedziane

ja tam mam drugiego litak i jeszcze nigdy mie sie nie udalo uwalic zadnego z nich

P.S. biosami mieszam jak tylko sie da