Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.11.2004, 19:44   #5
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A wiec tak dzis sprawdzalem jak odczytuje mi plytki ktore nagrywalem jako pierwsze czyli jakies 2 lata w tyl. Moje CD byly bez jakis wiekszych rys bo wszystko trzymam ladnie i schludnie I pionek bez problemu czytal filmy czy dane nagrane ok 2lata temu na esperanzach. Potem wzialem kilka plytek pozyczonych tez takich leciwych starych jakis shitowych firm typu Mint, Core i jakies no name wogole. Plytki te byly najbardziej porysowane ze wszystkich jakie mialem. Rzadko spotykam bardzie porsyowane a jednak pionier bez problemu sobie poradzil z nimi i bez zadnych problemow mozna bylo ogladac nagrane na nich dawno filmy. Na koncu wzialem jedna DVD z gazety z filmem tez niezle porysowna. Najpierw wsadzilem ja do Samsunga DVD-ROM ale nie umial tego zczytac. Wsadzilem do pionka i odczytal Mozna bylo sobie filmik obejrzec. Wiec mysle jesli chodzi o odczyt to spisuje sie super jesli zczytal mi takie porysowane plytki bo gorszych raczej nie spotykam wiec jestem zadawolony Co do nagrywania narazie zwykle AVI,VCD i CDS AUDIO pale dla znajomych i mowia ze wszystko OK. Nawet na starszcych sprzetac (kolega ma jedna taka stara wybredna wierze ale dalo rady na plytkach PALTINUM I HAWK nagrane na pionierku

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post