Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2004, 10:54   #1
Lukass
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.11.2004
Lukass w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
cos nie tak z liteonem 1633??

Witam zamienilem ostatnio nagrywarke dvd liteon 851 na liteon 1633s w stara padla calkowicie, lecz stary sprzet przed awaria lasera nie zepsul zadnej plytki a przez nowa nie moge spac
A mianowice :Nagrywam filmy shrinkiem 3.1,tak jak kiedys zrzuca mi film na dysk, zada plyty nagrywa normalnie powiedzmy do 53% (czasami 97%)i.................. staje (programy sie nie zawieszaja (chyba) bo mozna anulowac nagrywanie) nagrywarka miga zielonym swiatelkiem, ale nic poza tym sie nie dzieje, wskaznik nagrania ani drgnie, wiec jedyne co mi pozostaje to po powidzmy 1/2h anulowac nagrywanie i wyrzucenie kolejnej plytki do kosza .
Poradzcie mi co moze byc nie tak, jestem zielony w tym temacie, naczytalem sie troche na tym formu o jakichs DMA, ATAPI czy czyms takim, nie wiedzac dokladnie co to jest , ale z problemem takim jak moj sie nie spotkalem. PROSZE WIEC O BARDZO PROSTE RADY , Dodam tylko ze wymienilem juz raz ta nagrywarke w serwisie (wymienili ja na miejscu) ale z ta nowa dzieje sie to samo, wiec juz nie wiem........ Pomocy

Lukass
Lukass jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online