Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2004, 14:26   #14
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
Vizarrd no nie mow ze ty kupujac cos nie czytasz zadnej recenzji o danym sprzecie. To tak samo jak poczytac wypowiedzi userow o danym sprzecie. JA do nikogo nie mam pretensji ze mi pionek max zapisa ma 32x. Sam sie zdecydowalem na niego po przeczytaniu opisow userow. I wiedzialem mniej wiecej co kupuje a nawet jak by bylo o wiele gorzej napewno nie mial bym pretensji do kogos tutaj... Jesli si cos kupuje to dobra rzecza jest sie rozejrzec o zakupie gdziekolwiek sie da. Im wiecej zrodel o produkcie tym lepiej.. nie tylko forum...
ffariat no jestem troszke zdziwiony ze AZ TAK narzekasz na tego NECa ze tak wybredny. Inni userzy zbytnio o tym nie pisali az tak....No ale teraz nastepna osoba ktora bedzie kupywac nagrywarke juz bedzie wiecej wiedziec po przeczytaniu nowych postow.....
No przecież nie mówię ...

Dokładnie o to chodzi o czym napisałeś

Poszukać tu i tam, zobaczyć wykresy, jakieś recki, opinie ...

Chodzi tylko o to żeby nie było:

"Już byłem zdecydowany, a tu ..."

"No to co wziąć: x czy y?"

"Ale czy aby na pewno?"

"Ale na 100 procent?"

"Ale czy jak będzie chała - to doradzający zwrócą mi kasę?"

And Something Like That

Bo nie wszystkie pytania z powyższych

Ale większość na forum idzie spotkać
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post