Cytat:
DomanR (29-05-2002 12:22):
Też kiedyś miałem problemy z trzaskami. I zdarzały się one nie tylko na końcu płyty, ale i po poszczególnych utworach. Problemem był programy w których zgrywałem tracki do WAV'ów. W przypadku kilku płyt miałem nawet taki problem, że na jednej wieży w niektórych utworach podczas odtwarzania napęd skakał grubo do przodu (o jakieś 2-3min.), a na innej tego problemu nie było. Od kiedy zacząłem zgrywać tracki w programach do nagrywania (WinOnCD, CDRWin...) wszystkie te problemy zniknęły. Jeżeli to nie pomoże to spróbuj uaktualnić BIOS (o ile już tego nie próbowałeś). Swoją drogą to co Cię podkusiło do kupna Samsung'a. Nie słyszałem żadnej dobrej opinii na ich temat.
Pozdrawiam.
|
no to msasz pierwszą

ja jestem bardzo zadowolonym userem sw216 / ale fakt faktem pierwsza sw216 była humorzasta i dostałem nową/ pali tqak jak powinna w regulaminowym czasie / tylko broń Boze nie upgradować firmware bno nie da się w rzeczywistości wyłączyć justspeeda /
i nie jest wybredna jeśli chodzi o nośniki / pali na wszystkim co podobne do cdr

/
pozdro
ps a zrzuty wawów po prodstu po zripowaniu trzeba idsłuchać i początki i końce bo po prostu czasem się zdarzają niezależnie osd modelu wypałki

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^