|
Witam:-)
Ehhh...mialem wczoraj wiecej czasu (wreszcie:-))) i probowalem powalczyc z moim problemem. I wiecie co, juz wiem w czym problem (po czesci). Otoz to wina nagrywarki. Litek nie potrafi poprawnie zrzucic obrazu plytki:-(. Podlaczylem spawarke do innego kompa i zrobilem kilka testow. Okazalo sie, ze jezeli robie obraz litkiem i pozniej nagrywam to kopia nie dziala. Jesli jednak zrobie obraz cdromem teac (bo taki akurat tam jest) a pozniej nagram litkiem to wszystko jest jak najbardziej ok. Myslalem ze wina lezy po stronie kompa (jakis jego element) i dlatego sprawdzalem na innym pececie. No i teraz to juz nie wiem co poczac. Czyzby litek nie potrafil poprawnie odczytac subkanalow? Dodam, ze probowalem roznych opcji z clonacd i roznych szybkosci odczytu (nawej 1x) i nic to. Tak jak juz napisalem wczesniej, jesli robie obraz litkiem to kopia dziala ale tylko na litku i na dodatek musi byc wlaczone (aktywne) czytanie atip przez w/w nagrywarke. Inaczej nici:-(. Sprawdzalem wszytkie dostepne biosy dla liteona 32123s (do programowania stosowalem mtkflasha) i efekt jest zawsze taki sam. Moze to wina mechaniki albo regulacji optyki spawarki? albo po prostu mam pecha:-( To jedyny problem jaki mam z ta nagrywarka. Inne zabezpieczenia kopiuje poprawnie, poprawnie nagrywa tez dane oraz muzyke. Wszelkie sugestie mile widziane.
Pozdrawiam.
|