Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2004, 14:06   #14
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Igloo
dałeś mi negatywa. nawet nie zauważyłem, ogólnie to mam wawalone na te całe reputki.
a to co napisałem odnosiło sie do kilku innychTwoich wypowiedzi na inne tematy. zresztą szkoda klawiatury na te dywagacje.
uwagi typu idź na google są jak najbardziej na miejscu. coraz więcej ludzi podaje problem i czeka na gotowe rozwiązania, a najlepiej to jeszcze przyjechać i zrobić. i tym optymistycznym akcentem proponuję zakończyć ten OT.
Chyba napisalem ze szukalem na Google. Znajdowalem informacje na temat tego silnika tylko to co mam teraz albo jeszcze ubozsze.

A co do tekstu "poszukaj na google" to sie z nim zgadzam bo czasami sam tak robie jezeli ktos zada rozbrajajace pytanie. Ale teraz za duzo nie znalazlem. Wiec myslalem ze mi ktos tu omoze.

I nie robcie jazdy z tego topica bo mi zamkna i nic sie nie dowiem.

Pozdro