Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2004, 17:30   #1
dirty
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.11.2004
dirty w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
liteon 52327s psuje plyty....

witam wszystkich,

mam problem z tym liteonem. szukalem na forum i znalazlem podobne problemy ale nie doczytalem sie jakiejs konkretnej odpowiedzi...moze teraz. chodzi o to, ze nagrywajac pewne filmy (chyba glownie avi w xvidzie) cos sie chrzani z nagrana plyta. niby wszystko ok, sesja skonczona, ale jesli chce odtworzyc ten plik to nagrywara mieli, mieli i w koncu wyskakuje komunikat, ze nie moze dostarczyc 'zadanej klasy....', chociaz z dysku wszystko smiga bez problemow. nagrywara jak w temacie, liteon 52x32x52 52327s firmware QS57. poprzedni liteon (52x24x52), ktorego zarznalem w koncu, chodzil jak zloto, wszystko idealnie. wymienili mi na tego (poprzedni byl na gwarancji) jakos w lipcu i tak poza tym problemem to jest raczej ok. aha, oprocz tego zauwazylem, ze jak chce nagrac overburna, to nie da rady. nie wiem, moze to byla jakas kiepska plyta (platinium w tym wypadku) ale nie dal rady nagrac ok 705 mega, podczas gdy poprzedni liteon wypalal bez niczego az do ok 715-718 mb... ale jak mowie moze to byl pojedynczy problem, po tym nie ryzykowalem z overburnem, juz dosc plyt musialem wywalic z powodu problemu opisanego wyzej.
btw widze, ze ludzie maja mase problemow z tym modelem, czy to normalne czy tez ten konkretny liteon to jakis niewypal, zawsze myslalem, ze robia super nagrywarki...
w kazdym razie prosze o jakies rady i sugestie. z gory dzieki!
ps. system to xp pro sp1.
dirty jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online