Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2004, 18:47   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
....może masz hibernacje włączoną po jakimś czasie, wyłączanie monitora czy cuś takiego? Stan wstrzymania?
Prawdopodobnie mam z tym, że to nie wyjaśnia, dlaczego komputera z tego stanu nie można wyprowadzić. Ale w sumie to ta hibernacja nie jest mi do niczego potrzebna i chętnie bym ją wyłączył, tylko ni cholery nie mogłem sobie przypomnieć, gdzie to się robi. Mógłby mi ktoś przypomnieć?

@Proton

Całkiem możliwe, że to o to chodzi, bo łatek żadnych poinstalowanych nie mam. Nawet szczerze mówiąc nie mam SP1, ani SP2. No ale nic, jak będę przeinstalowywał Windowsa to zainstaluję od razu z SP1, a tym czasem po prostu wyłącze tą hibernację, jak tylko przypomnę sobie, gdzie można to zrobić.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post