Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2004, 19:51   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
nie wiem jak z tym TV, jeszcze jakos nie mialem okazji sie tym bawic... Karte mam DVI wiec mowicei ze brac DVI... hmm Maciej a co do tych norm to te monitory LG maja czas reakcji jeden z najszybszych - 12ms - kiedy to srednie maja kolo 20-25ms. Wiec cos oczy chroni przed wyginieciem a to ze nie ma tego na papierku to nie jest dla mnie az takie wazne
pozdro
O normach to też ja mówiłem, ale nie miałem tu na myśli czasu reakcji matrycy. Ten rzeczywiście jest niski, chociaż dzisiaj już 16 można uznawać jako standard (nie 20 - 25, bo kupno czegoś takiego to zupełna pomyłka). Miałem na myśli inne parametry, jak na przykład promieniowanie, o którym jakoś się w ogóle nie mówi. Standardowe monitory CRT są teraz naprawdę rewelacyjnej jakości (no, oczywiście nie te po 400 złotych), a tańsze LCD (poniżej 3 - 4 tysięcy złotych) ciągle jeszcze są daleko w tyle.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post