Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2004, 01:03   #3
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
dziwne bo ja mam w swoim radku 9600 pro chip rv 360 dziwniejsze jest jeszcze to że pasuje bios od normalnego xt i jeszcze dziwniejsze jest to że mam osiągi jak na xt <lol>
Zgadza sie - niektore firmy montuja rv360 ze zmniejszona czestotliwoscia w radeonach 9600/pro a nawet w 9550
Cytat:
bo będę wulgarny inna technologia jest w tb stosowana a inna w bartonach i nie irytuj mnie bo wezmę namowię moda z forum oc serwis aby ci wyjaśnil dokladne różnice pozatym też różne są budowy samego rdzenia więc.,.....się zastanow zanim zaczniesz bredzic
Zarowno Thoroughbred jak i Barton (i chyba Thorton ale tego nie jestem pewien) sa oparte o rdzen Palomino w Bartonie jednak zmieniono proces technologiczny (o czym pisalem wczesniej a co mi wypominasz) oraz dodano 1 kosmetyczna zmiane majaca na celu obnizenie temperatury - "System Bus Disconnect" co jak sama nazwa wskazuje odlancza magistrale gdy ta nie jest potrzebna co zmniejsza temperature w oczywisty chyba sposob. Jedyne do czego chcialem dojsc to to ze zmiany w TB na Barton nie sa wcale wieksze niz zmiany rv350 rv360 a jednak nazywamy je innymi chipami.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post